Başlık biraz farklı olmuş olabilir ama şunun için yazdım. Youtube'da yabancı kaynaklı birçok youtube videosu izliyorum. Adam yeni baştan hesap açıp bunu yapıyor. Bunu yaparken de bilinenin dışında birşey de anlatmıyor aslında. Tenisle alakalı sayfa açıyorsanız tenisle ilgilenen kişilere arkadaş isteği yolla, seni takip etmesini sağla. Buraya kadar herşey güzel ama 10 gün sonra bir video daha atıyor, takipçi sayısı 30k, takip edilen sayısı 200. Benim ise öyle olmuyor. Aynı mantıkla 1.5 ay hesap kastım. Bu köpeklerle ilgiliydi. Manuel şekilde yaptım bu arada bu işlemi mi. Takip.i sayısı 2k takip edilen olmuş 5k neredeyse. Demek istediğimi anlattığımı düşünüyorum. Yani şunu sormak istiyorum. Bakıyorum sayfalara, nasıl bu kadar başarıya ulaşabiliyorlar. İnanın aylardır araştırıyorum. Hashtag taktikleri ki kimi paylaşımlarım takipçi sayımdan da kat kat kitlelere ulaştım ama bu şekilde yapa yapa bu gibi dengeli bir hesap kasabileceğimi düşünmüyorum. Bilmiyorum, neyi yanlış yapıyorum. Biri kıssadan da hisse olsa inanın destan da yazsa okumak isterim.

Ben şimdiden vereceğiniz öğütler için teşekkür ediyorum..