Forumda bir arkadaş etiket taktiği satıyordu önceden ben onu kullanıyordum çok yararını gördüm onun dışında sayfa istatistiklerinde takip edenlerin en aktif olduğu saatler görünüyordu ona göre paylaşım atıyordum kardeşim ayrıca her gün birden fazla hikaye atıyordum işe yarıyordu
Ekstra olarak random key falan var ucuza veriliyor onlardan çekiliş yap kardeşim seviyorlar öyle şeyleri
Çok teşekkür ederim abi baktım şimdi yazdım adama alıp denyeyim.
Etkileşim satın alarak keşfete düşebilirsin
Bunun sonradan bir zararı olur mu acaba?
Daha önce bir oyuncu sayfası kalkınması yaptım tecrübemi şöyle aktarayım
oldukça iyi bir şekilde oyun etiketlerini kullanırsan, oyun haberlerine yönelik mi içerik yapıyorsun yoksa giveaway, key, indirim vs mi bilmiyorum ama bu konularda doruk noktası şeklinde günlük çalışma sarf edince oyuncu sayfası düzeliyor sebebi ise oyunlar günceldir süreklilik arz eder dikkatli takip sonucunda başarılı oluyor hocam
173'klık bir oyuncu sayfasını ayağa kaldırmıştım, sayfa sahibi sayfanın düzelmesi on numara hale gelmesi sonucunda içeriği değiştirdi ve sayfa pert oldu. Elde ettiğin kitle oyuncu kitlesidir bunu unutma hocam.
Teşekkür ederim sayfa Minecraft sayfası ona göre bir şeyler yapmaya çalışacağım.