Sana kim çekilişle kasılacak denildi ? Şu bilmiş tavırlarınızı bi kenara bırakın veya birşey biliyosanız siz yapın herşeye böyle maydanoz olmayın. Burası webmaster forumu herkes ticaretini yapıyor kısaca bir pazar. İsteyen istediği fiyatı verir.
Bana bak genç ağzından çıkanlara dikkat et kardeşim yaşındasın hatırlarsın belki beni "dol*ndırıcı" tarafından dolandırıldığın da sana paranı almak için bile kendi zamanımdan feragaat edip yardım ettim şuan gelmiş bana zıplıyorsun.
Ayrıca sana "çekiliş ile kasacaksın" demedim ki zaten çekilişle kassan da pek farkı olmuyor sende ki takipçilerde düşüş yaşayacak çekilişteki takipçilerde düşüş yaşayacak sonuçta "Türk aktif" takipçi atıyorsun. Senin ticaretini engellemek istediğim falan da yok ayrıca "yazmak" için yazıyorsun konunun altına, bu forumda ki kim 50 bin takipçiye 18 bin tl fiyat biçer? Ticaret yapabilirsiniz ama biraz mantık çerçevesin de ilerleyin çoluk çocuk yorumlar yapmayın seni bu aralar her konunun altında böyle abzürt yorumlar ile görüyorum