Hocam bir sakin ol uzun uzun yazmışsın. ya ben anlatamıyorum yada anlamıyorsunuz. krallar gibi yaşasın demiyorum. belli bir yaştan sonra huysuzluk başlar kendine hakim olamazsın özellikle sinirlenince. sen o yaşına geldğinde belkide ismini hatırlamıyacaksın. burda anlatmak istediğim amcayı linç ediyorsunuz. buna kızıyorum. videoyu çeken kadın bile sizden daha rahat sakin konuşuyor. bugün mahallemde sela okundu. bir amcamızın eşi vefat etmiş. karatinadaymış. iyileştirmişler eve göndermişler. tekrar havale geçirmiş. özel hastaneye gitmişler. orda can vermiş. fazla fazla ismini telaffuz edemeğim bir ilaç vermişler. o ilaç yüzünden kadın ölmüş.
Hocam hepimiz gerginiz. Amca nazı çekecek halde değiliz. Kusura bakmasınlar. Benim babam 73 annem 67 yaşında. Anneannem 89. Annemi anneanneme kilitledim resmen. Giriş çıkış yasak. Ben 10 günde bir alışveriş yapıp eve getirip yıkayıp temizleyip eldivenle götürüyorum. Babamı da eve hapsettim. Ben ofise gidip geliyorum. n99 maske ve eldiven kullanıyorum. Eve giren çıkan herşeyi yıkıyorum. Benim babamın da canı sıkılıyor. Ama yaşlı nazı çekilce dönem değil. Laf dinleyecekler. Huysuzluğu beni ilgilendirmez. Bu işin şakası yaşlısı genci yok. Üfleyen amcanın ağzından gerçekten virüs çıkıyorsa ne olacak? Herkes 3 kişiye bulaştırıyor. Yakalanan 1800 kişi var sadece bugün. Ve bunlar 3 er kişiye bulaştırdılar bile. Yani yaşlısı genci herkes kurala uyacak. Ben sıkılıyorum, çok bunaldım diyenin ağzına kürekle vurulacak bir dönemden geçiyoruz. Allah rahmet eylesin, kurtarmak için yan etkileri ağır olan ilaçlar kullanılıyor. Yani en iyisi bu virüs ile hiç temas etmemek. Hükümet parasız kaldığı, geçen sene seçim kazanmak için varını yoğunu harcadığı için sokağa çıkma yasağı da ilan edemiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin. Böyle videoları görünce de sinirden küplere biniyorum. Amca İtalya'daki yaşlılar gibi evinde sokakta ölüme terkedilmemiş. İtalya'da hastanede yer yok evine git çıkma diyorlar öleceğini bile bile. Burada hastanede tutulan amca bana ilgi göstermiyorlar diye yaygara çıkarıyor.