Api açığını gördüğüm günden sonra tedbirli davranıp api çektiğim yerlerde ki bakiyemi en düşük miktara çektim. Api açığından bir sorunum olmadı fakat bazı siparişler arka arkaya 2 defa geçildi. Bazı siparişler ise sistemde gözükmedi ama benim api çektiğim sitelerde bakiyemden düştü. Müşterinin bakiyesinde ise bir azalma olmadı. Hesapladığımda ortalama olarak 70₺ gibi açığım mevcut. Onun haricinde 1 haftadan beri site ile uğraşmaktayım. Her gün yeni sorunlar çıkarıyordu. Bu süre zarfında hiç kazanç sağlamadığım günler oldu. (Sistem üzerinden ekran görüntüsü ile kanıtını sunabilirim.)

Şikayet konusu açmayı düşündüm ama bir çok kişinin şikayet konusunu görünce @BizimSMM; nin açıklama yapmasını bekledim. Bu saatten sonra açıklama yapacağını da düşündüğüm için konuya yorum yapma ihtiyacı duydum. Şu an sitemize tamamen erişim yapılmamaktadır. 70₺ olan zararımın yanında sitenin kapalı olduğu günler boyunca kazanç sağlayamadım. Bütün müşterilerim ile whatsapp üzerinden iletişime geçiyordum. Sitenin erişime kapalı olmasından sonra hem maddi olarak hemde müşterilerim gözünde küçük düştüm. Maddiyat bir yana ama prestij benim için önemli bir konu elimden geldiğince işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Bu gibi konular yüzünden prestij kaybına uğradım.

Sonuç olarak @BizimSMM; adlı üyeden şikayetciyim forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum.