Haklısın hocam kimsenin işi gücü yok oturup saatlerce tek bir hastaya laf anlatacaklar. Bazen hiç düşünmeden yorum yapabiliyoruz. Ben burada bir müşterime bile laf anlatmaktan sıkılırken orada özellikle bu durumda başka hiç hastam yok o adamla uğraşacağım demi. Bilinçlendirmeler zaten yapılıyor. Bizlerde özellikle yazılımcılar keyiflerine düşkün insanlardır. Gezmeyi seven bir insan olarak yaklaşık 2 haftadır dışarı 1 adım bile atmıyorum desem yeridir. Bunca genç evde oturup bunca şeyin farkındaysa yaşlılarında aynı şeyleri düşünüp orada o hastalıktan kurtulana kadar karantina altında kalması gerekiyor. Bizde istiyoruz dışarı çıkmayı gezmeyi tozmayı sırf o hastane odalarında yatmayalım orada tek başımıza kalmayalım diye şuan dışarıya çıkmıyoruz. Bütün hastaların sağlık ritüelleri anlık olarak kontrol altında iken bu tür sadece bir duyum ile bu yorumu yapmanız doğru değil sadece bir hastanın baktığınız yok demesi ne kadar gerçekci olabilir sizce ?
hocam konuyu baya saptırdın. adam bana iyi bakmıyorsunuz diyor. aynını Allah göstermesin yakınının başına gelseydi sözleri söylermiydin çok merak ediyorum. Adam bana bakmıyorsunuz diye bağırıyor. ben bu söze bakarım. adam en az 80 yaş üstü. burda bu adama küfür mü edelim. burda gıcık mı tutalım. belamı okuyalım. ''Bütün hastaların sağlık ritüelleri anlık olarak kontrol altında iken'' dedinizde Mersindeki üni hastesindeki videoları atayımmı burdan? nasıl bakıyorlarmış bir gör

)