Aşağıdaki domainleri satışa çıkarmak istiyorum fakat ne kadar edecekleri konusunda önce fikir edinmek istedim. Sizce bu domainlerin ederi nedir ?
gezenti (net) - Gezenti
Gezi, turizm, yeme içme gibi gezgin veya konaklama bilgilerine yer veren blog yada portal yapılabilir.
tekbeden (com) - Tek beden
tek beden kalan tekstil ürünlerinin satışı yapılabilir yada farklı bir projede kullanılabilir.
baskiliposetler (com) - Baskılı Poşetler
baskılı poşet satışı üreten yada satışını yapan firma ve şahıslar kullanabilir.
hesapac (com) - Hesap aç
bu domaini alırken bankaların mevduat, kredi gibi verilerinin yer alacağı bir veritabanı oluşturup ziyaretçiler için hesaplama araçları koyup onlara uygun bankada hesap açmaları için yönlendirecektim. Öyle kaldı proje gerçekleşmedi.
basarioykusu (com) - Başarı Öyküsü
Dünyada başarılı olmuş kişilerin başarı öykülerini yayınlayacağım ve kullanıcılardan gelen gerçek başarı öykülerini paylaşacağım bir platform düşünmüştüm.
teknopedia (com) - Teknopedia
Teknoloji haberleri ve teknolojik ürünlerin incelenmesi kategorize edilmesi ve tavsiyelerin yer alacağı bir site ve aynı zamanda forum düşünmüştüm.
kozmepedia (com) - Kozmepedia
Buda yukarıdaki teknopedia gibi kozmetik ürünlerini hedef alan bir site düşünmüştüm.
aracyedekparca (com) - Araç Yedek Parça
Araç yedek parça satış veya topluluk için forum kurulabilir.
sozdemavi (com) - Sözde Mavi
instagram özlüsözler sayfam için almıştım fakat o sayfayı kullanmadım ilgilenen olursa satacağım yoksa öyle dursun