Merhaba r10.net ailesi,
Hedefim 6 ayda 5 bin TL aylık net kazanca ulaşmak.. Kasım'da askere gideceğim 6 adet sitem var. Gitmeden önce elimde tutmuş bir internet sitem olsun istiyorum. En umut vaadeden siteyi aralarından seçip kazanç sağlama fikrini uzun süredir düşünüyordum. Gereken zamanı ve bütçeyi ayırıp bu siteye yoğunlaşmak için kendimde cesaret buldum. Normal bir işte çalışır gibi her gün bıkmadan usanmadan bu siteye gereken önemi vereceğim. Site teknoloji haber sitesidir marka bir ismi ve logosu bulunuyor. Yaklaşık 4 yıllık bir domaini var ve DA/PA gayet iyi durumda. Şuan sitede yaklaşık 20 makale var ve hit sayısı 10-20 arasında seyrediyor ara sıra 1 kişi reklama tıklıyor 35-90 kuruş arası bir getiri sağlıyor. Günlük 10 makale girerek siteyi sosyal medya ve Google'da aktif tutmak istiyorum. 3 ay bu şekilde devam ettikten Google News başvurusunda bulunacağım. Buradan düzenli ve devamlı olarak paylaşımlarda bulunacağım. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum. Umarım hedefime daha erken ulaşabilirim. Herkese iyi forumlar ve sağlıklı karantina günleri diliyorum
28.03.2020
Kardeşim çabanı çok iyi anlıyorum ama teknoloji konularının getiri sağlayabilmesi için güncel ve gündemi takip eder ise para kazandırmaz mı? Yani sen askere gittiğinde 1 yıl boyunca bu konular teknoloji alanında nasıl yapılır konuları ise eyvallah ama yeni çıkan teknoloji yenilikleri ise kısa sürede geçerliğini kaybeder diye düşünüyorum. Vaktin kısa bu süreyi daha uzun süreli gidecek konulara yönelmeni tavsiye ederim. Başarılar dilerim.