aslinda problemimiz bu 🤗 konuyu okumadan anlamadan birşeyler yapmaya çalışmak.
bu şekilde haraket edip ben pinterest den kazanamıyorum konumuna geliyorsunuz hocam birazcık araştırın. Bak eğitim daha 3 gün olmadı çıkalı. Siz kazanç derdine duşmüşşunuz aslında kazanç yerine ban varmı etkileşim oldu mu bunun derdine duşmelisiniz ban oranı çok düşük de zaten kazan olmaması imkansız . Şahsen ben eğitim sattığım halde kazancımı paylaşmam. . insanlar neden size kazandığı parayı göstersin ki ? Bu yoldan geçen birine selam hocam sen kaç para maaş alion demek gibi bişey bence. Ayrıca kazanan ilgilenip kaliteli keyword listesi oluşturup güzel resimler yapıp kaliteli bir şekilde çalışıp yüksek kazanç elde etse siz onun kadar özen gösterecek misiniz ? Göstermediniz mi onun kazancının 4 de 1 ini bile alamazsınız bu durumda kazanç paylaşan arkadaş yalancı mi olmuş olacak 😃 demem o ki herkesin kazancı kendine . Sistem sorunsuz çalışıyor belimizden geldiğince eğitimi alan herkes le beraber güncelleme yapıyorum ortaya muazzam bir porogram çıkıyor. Önemli olan bu kazanc olmamasının bir nedeni yok .
Ben müşteriyim alacağım hizmet ile ilgili ne öğrenmek istiyorsam sorarım bu benim hakkım. Benim shadowdan sıkıntım yok bandan sıkıntım yok ben kazanç durumunu sormuştum da zaten gece uykulu uykulu Pinterest go sanmışım oraya soracaktım da gerek kalmadı artık.