arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz taş mı yiyelim. açmı kalalım. 0,00000001 tbm lerle napalım.
grknaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir webmaster olarak reklamları engelleme çabanızı anlamadım Aslına bakarsanız birçok kişi sizin gibi. Elbette reklam işini abartan yerler oluyor ve adblock hak ediyor (telefon olsun, mobil olsun) örneğin film siteleri, dizi siteleri gibi fakat web sitelerinde bu reklamların abartılı olduğunu düşünmüyorum bir yerden sonra da o bilgiyi, işinizi gördüğünüz sitenin emeğinin karşılığını da vermeniz gerektiği düşüncesindeyim. Yabancı ülkede bile bizim kadar kullanılmıyor bu reklam engelleme emin olun. Adamlar hakkını veriyor, tıklama yapıyor ya da reklamlara öcü gözüyle bakmayıp, aman virüstür basmayayım gibi düşünmüyor. Bu yanılgıya düşmeyin site sahibinin hakkını verin
Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyonlarca kişi reklam yayıncılığından karnını doyuruyor. Bu reklam engelleme olayına farklı bir sistem getirilmesi lazım.

Edit : Yazılımcı arkadaşların çözüm önerileri var mı bu konuda?
grknaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML şeklinde yani bu forumdaki gibi görsel reklamlar engellenemez adblock tarafından. Bu sisteme oturtulabilir mi bilemiyorum fakat oturtulursa adblock işlevini kaybedip kazançların artmasına neden olabilir.
Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@grknaks; Reklam engelleyiciler script kodunu görüp, pasif hale mi getiriyor tam bir bilgim yok. Oturup, düşünsek buna bir çözüm bulunur aslında.
Raymond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke sen gibi herkes iyi niyetli olsa
Burda tepki gösterenlerin çoğunun reklam engelleyici kullandığına adım gibi eminim. Maalesef birçok site sahibi reklamların engellenmesini hakediyor. Mayın gibi her açılan sayfaya pop up tu bilmem neydi döşenince insanlar çileden çıkıyor. Tarayıcı sadece reklam engellemiyor sitesini uyumlu hale getirenlere bağış bölümünü vs. aktif hale getiriyor. İsterseniz reklam engelleyiciyi de kapatabiliyorsunuz. Tarayıcıyı incelemenizde fayda var brave.com