KAYIBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizde de havadan kolaylıkla yayıldığını söyleyenler var tabii ki. iyi ki de varlar ama ben defalarca kanallarda "hayır maskeyi sadece hasta olanlar takar, sağlıklılar için maske aksine tehlikelidir" diyen de gördüm. "bu ne böyle, havadan gelip başkasına yayılıyormuş ve bizim insanımız buna inanıyor" diyen de gördüm. bu konuda bilim insanı dinlediniz bilmiyorum ama ben yukarıda kendi duyduklarımı yazdım..

bu videoyu bile izlediğinize emin değilim. ben de şöyle diyeyim. bizde bir hastalık var, en iyisini ben bilirim hastalığı. adamlar deneylerle orataya koymuş, koltuğa yaslanarak değil.

ha bu arada evet ben bilimsel çalışan herkese hayranım, ırkı, milleti önemli değil benim için. tabii ki bu çalışmaları yapanların kendi ülkemden çıkmasını isterim o ayrı bir konu.
Maske konusunda genellemek gibi olmasın ama çoğu insan maske takmasını bilmiyor, 1 maskeyi günlerce kullanabilirler. Maske takıyor burnu açık, canı sıkılınca çenesine kaydırıyor. İlk zamanlar maske konusunda takmayın dendi çünkü maske nemlenince zaten mikrop yuvası oluyor. Şimdi ise takmadan çıkmamak gerek.