Herkese hayırlı günler dilerim.
Sosyal medyada ünlüler, durumu olan iş adamları elini taşın altına koyuyor.
Bende az çok kazanıyorum, şükürler olsun ki kirada değilim.

Lakin etrafta zor durumda olanlar var. İşlerine gidemeyen, büyük bir ihtimalle bir sonraki ayı çıkartamayacak insanlar var.
Etrafınızda ki fırınlara gidip bu akıma sizde ortak olabilirsiniz.

Alt limit, üst limit yok. Maddi gücünüz ne kadar yetiyorsa.
Meydan okuma sırasını takip edelim Lütfen maddi durumuna güvenmediğiniz arkadaşları etiketleyerek zor durumda bırakmayalım.

Ben Pazartesi itibariyle bir fırınla anlaşıp askıya 100 adet ekmek koyduracağım. İhtiyacı olan aileler ücretsiz olarak ekmeğini alabilsin diye.
Buradan hizmetlerinden yararlandığım ve kullanmaktan mutlu olduğum firmanın sahibi @Burti; hocama, forumda insanlara sürekli destek olmaya çalışan @TahsinCetinkaya; ve sürekli çalıştığım @sReborn; kardeşime meydan okuyorum.
Sizde etrafınızdaki bir fırına bütçenizin el verdiği kadar 1 olur, 10 olur, 50 olur hiç fark etmez askıya ekmek astırmaya var mısınız?

* Ek olarak grafik tasarım hizmeti alıp parasını askıya ekmek olarak astırmak isteyen olursa da bana PM atabilir.
* Lütfen sadece güvendiğiniz fırınlara bunu yaptırın...

YORUMA YARDIMINIZI VE MEYDAN OKUDUĞUNUZ KİŞİYİ BELİRTEBİLİRSİNİZ.

Lütfen!
Lütfen ama lütfen hayır gizli yapılır vs. yazmayın. Bizde biliyoruz, aptal değiliz. Amaç teşvik ve sayının artması. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın.