T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- yüksek ateş ve öksürük
2- öksürük ve ciğer yada nefes almada aşırı problem olması
Reigins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14 gün içerisinde kendini belli ediyor , Ateş , kuru öksürük , balgam , ishal gibi belirtileri var ,, öyle ateşim çıktı ben coronayım olayı yok kimisi bu coronayı hafif şekilde atlatıyor kimiside ağır şekilde atlatıyor ve hasteneye gidiyor günümüzde corona olduğu halde hissetmeyip atlatan 100 lerce insan var. zaten doktorlar sürekli bağışıklı sistemi güçlü olan kişiler bu hastalığı hissetmeyedebilir diyolar ama buna nazaran sporcularda dahi ağır geçirenler var gerçekten çok tehlikeli ve garip bir virüsle karşı karşıyayız. eğer bulguları taşıyorsanız test yaptırabilirsiniz
oezpirinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kas, eklem ağrıları söz konusu olabildiğini söylüyorlar ve 14 gün içerisinde belli olmaya başlıyor şeklinde biliyorum yüksek ateş olmalı (+38derece), İshal, Kuru ve devamlı öksürük, Boğaz ağrısı ve baş ağrısı da eklem kas ağrısının yanında geliyordur muhtemel olaraktan.
real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani 14 gün kuluçka süresi var, Ondan sonra yüksek ateş ve kuru öksürük oluyormuş bir çok haber mevcut inceleyebilirsin.
NetX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yuksek ates, kuru oksuruk ve nefes darliginiz yoksa evham da yapmayin, saglik kurumlarini da mesgul etmeyin.
bilimokur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirtileri genel olarak baş ağrısı, ani ateşlenme ve öksürük.

Bu arada eklemek istiyorum. Hastalığı atlatanlara bakarak hafife almayın. Virüs ciğerleri mahvediyor ve kalıcı hasara sebep olabiliyor. İlerleyen yaşlarda sıkıntısını çekebilirsiniz.
Buyrunefenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 7. gün de de hala yazılan belirtiler yoksa bence sizde sıkıntı yok. İhtiyaçlarınız dışında asla dışarı da çıkmayın. Şayet 9. 10. günde belirtileri gösterirse şayet doktora gidersiniz. Bılaşıcı olduğu için evinizde kalın bu aralar.
CeRo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Online Corona Testi yapabilirsin.
Pervane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önemlisi var ki grip ve nezleden ayırabilmek

Hepinize cevaplarınız içi teşekkür ederim. Şuan da sırtım ve boynum ağrıyor oda sanırsam bilgisayardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bazende uyandığımda baş ağrısı oluyor (gece 4 yatış sabah 12 kalkış) gün içerisinde geçiyor. Öksürük olarak günde maximum 4-5 defa öksürüyorum daha fazlası olmuyor, havaya alerjim olmamasına rağmen birde bu aralar hapşurma başladı günde en az 4 kere hapsuruyorum İşin ilginç tarafı ateşimi ölçmek için eczaneden derece almıştım ölçüyorum bazen 35.6 çıkıyor bazen 36.1 çıkıyor daha hiç 36.4 seviyesinde çıkmadı derecemi bozuk yoksa bendemi problem var anlamadım