MuratRysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PA-WPA devam. Bol kazançlarınız olsun hocam
[QUOTE=basoglanh;1076564334]
Aberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin çözüm demiyorum. Ama en azından denenebilir. günde 100 hesap açacağınıza 3-5 hesap açıp bi deneyin derim bir kaç gün.
/QUOTE]

Kesin çözüm bu zaten. Defalarca yazdım şahsen. Ama alışılmış artık aç site1.domain.com ekle wp auto, koy sahifa vb tema, ekle hemen reklam kodlarını git cronjob ekle 10-20 dk vs.

GEÇTİ o devir farkına varın.
Bozstorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manuel candır shadowa düşen %1 falan anca oluyor uzun zamandır böyle yapıyorum shadow dalgasından etkilenmedim saaatte 1 pin atıyorrum
Bol kazançlar hepinize üstadlarım. Bende şuandada %0 shadow. Bakalım böyle devam edecem. Eğer shadow yemezsem aynen devam. Yani pinterest azcık kaliteli olun diye bizi hizaya sokuyor. Kendi kalitesini düşürmemek adına bazı önlemler alıyor bu da gayet normal. Dövünmemizin bi anlamı yok. Pinterest bu şekilde yapmazsa spamcılar yakında tarih olur. Çünkü kullanıcılarını düşünmediği zaman trafik düşüşü yaşayacaktır. Platformumuz kaliteli olsun ki ayakta durabilsin. Ve milyonlarca insan ekmek yiyebilsin. Aslında bu aldığı önlemler bir nebze de olsa bize çok faydası olacaktır. Hem daha kaliteli içerikler üretir hemde daha çok ziyaretçi alırız. Bence pinterestin yeni güncellemesi ve kendini sürekli temizlemesi ilerisi açısından bize katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Aksi durumda ise çöp olur.