Arkadaşlar merhaba.
Bir ay önce antalya merkezde bir ofis kiraladım, dekorasyonunu, her şeyini kendimce dört dörtlük yaptım.
Sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı vereceğimiz bu ofiste, küçük işletmelerle çalışmak bir ay içinde dahi beni çok yordu.
Piyasada 500 liraya drone çekim, video çekim, günlük post + hikaye, ürün fotoğraf çekimi yapan insanlar var. Elbette yapılan iş de ortada, fakat büyük işletmelere küçüklerden başlayayım derken küçük müşterilerin ufkumuzu daraltmasi kisa surede bizi yordu.
biz dedigime de bakmayin, tek basimayim.
birden fazla musteriyle kendim ilgileniyorum, grafik tasarimlarini, analizlerini, paylasim planlamalarini, video kurgularini, drone ve tanitim cekimlerini kendim yapiyorum.
covidden sonra iki musterimi de kaybettim kafeler kapandigi icin. ise olan inancim da yavasca azalmaya baslayinca yillardir aklimda olan icerik uretme sistemine gecmeye karar verdim.
makale yazacagiz, fakat yillardir yaptigim is ve gercekten icerik konusunda kendime fazlasiyla guveniyorum. marka olabilecek bir isim ile bu isi kurumsal olarak yapmayi planliyorum.ise sadece r10 olarak bakinca cok fazla yazar var, cook fazla makale yazan var, icim karariyor ama genel piyasaya bakinca da asla bitmeyecegini ve pastanin buyuk oldugunu goruyorum.
sizce ne yapmali?
makale isinde, iyi yaptiktan sonra hala umut var mi?
bu maymun istahlilik mi, cabuk pes etmek mi?
gelin bir hasbihal edelim, uyku tutmayinca dokturdum biraz okuyanlara tesekkur ederim.