Zamanında @fatii; ile birlikte panelingo kullanırken bizimde başımıza geldi panelingonun sahibi Misafir; başka bir sebeple banlıdır.
geçen konuda da açıklama yaptım yine yapayım @BizimSMM; bu olayı nasıl yaptı bilmiyorum fakat panelingo scriptinin wareze cıkmıs halini alıp editlemiş kullanmış. Zamanında biz o api açığını phpci arkadaşlarımla ekip halinde çalışarak api açığını bizzat kapatan bendim. Wareze cıkmış halinde dahi o açık yoktu. Yani kimse kalkıpta eski panelingoda api açığı vardı demesin evet vardı ama zamanında ben kapattım. Misafir; nin son verdiği güncellemeden sonra açık kapatılmış teslim edildi insanlara. Zaten o açığı kapatmak için yapılan çalışmalar sonucu lisans sistemi zayıflamış ve r10dan biri wareze cıkarıp yaymış.

diğer şikayet konusunda yazdıgım yazı budur:
Bildiğim kadarını aktarayım konuya ilgi olacağını düşünmekteyim.
panelingo scriptte api açığını ilk farkedip 6-7 saat phpci arkadaşlarımla ekip halinde birleşip api açığını yakalayıp backdooru kapatan bendim. Scripti wareze çıkaran birisi vardı. Tanımıyorum r10 dan biri olduğunu biliyorum sadece neyse geçelim. Bizimsmm wareze çıkmış scripti aldı.Wareze çıkmış halinde dahi api açığı yoktu. Belki ufak tefek sql inj açıkları vardır bilemem orasını beni de alakadar etmiyor zaten. Fakat api açığını biz kaldırdık. Bizimsmm wareze çıkmış scripti editleyip kendi scripti gibi satmaya başlamış ki ben bunu yeni öğrendim eğer ki bu olay olmasa zaten ben şikayet konusu açacaktım. Panelingo gerçek sahibi lofty asla bir satış hakkı vs sunmamıştır. Bizimsmm kendisini kurtarmak için yalan söylemiştir. Açığı nasıl yerleştirdiler tekrar neden backdoor açtılar bilemiyorum fakat tekrar belirtiyorum wareze yayılan Panelingo da bile api açığı mevcut değildir. Bizzat ben kaldırdım ki buna @fatii; de şahittir.
BizimSMM bu işi istekli mi yaptı isteksiz mi yaptı bilmem. Şayet isteksiz yaptıysa ***** scriptten haram para kazandı, en sonunda altında kaldı.

https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...post1076525590