Tombalah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesintisiz hizmet vermek istiyorsan zaten cloud kullanmanız gerek. Olası klasik hostingler de arıza olduğun da kesinti yaşarsınız. Ama cloud da öyle bir kayginiz olmaz farklı sunucudan verilerinizi çekmeye devam eder. Bulut teknolojisinin en faydalı adımlarından biri olan cloud hosting kullanıcı neredeyse orada olması anlamına gelir. Yani cloud hosting ile çalışan bir web sitesine ulaşmak isteyen kullanıcı hangi veri merkezine yakınsa site o merkez üzerinden ulaşılabilir olur. Bu da web sitesi hızını arttırmaya yarar ve trafiğe olumlu katkılar sunar. Yani kullanmanız da fayda var.
Teşekkür ederim abi, ama çoğu büyük firmalar da bu sistem yok elle sayılır bazı Türk firmalarında var, Türk firmalarında ise sadece sunucu satıyorlar, burada ise cloud hosting belli başlı yerlerde var buda bana şüphe uyandırıyor açıkçası büyük haber sitelerine bakıyorum çoğu cloud hosting kullanıyor, örneğin İnternethaber gibi, benim tek derdim fotoğraf galerisi ve o fotoğrafa ait dosya indirme linki olması buda normal hosting sisiriyor limitsiz olsada. Sanırım cloud hosting ler tam bunun için değil mi abi, birde ram vs çok yorar mi resim galerili ve dosya linki olan bir site için,? Bir ay sonra firma birsey dermi sitemizi çok yoruyor diye fotoğraf galerili bir site, sitemizin benzer versiyonları amazon s3 depolama kullanıyor, bende araştırmam neticesinde yerli firmalarda cloud hosting ile işimi çözebilir miyim düşüncesindeyim