Sağda solda neler konuşuyorlar neler, konuyu gördüm üslubuna takılmadım. Arkadaşlar haklı ve mantıklı soru sormuşlar sende haklısın ama işte suçu bir tarafa yıkamayız sizde dışarıdan gelseniz gezer tozardınız zira kaç tane akrabam geldi avrupadan karantinaya alınmadı. Karantinadan kaçanlarda var.
Ayrıca:
Din düşmanları ağızlarına geleni esirgemeden söylemeye başladılar. Sosyal medyadan alıştılar ama sakın ha sakın bunu huy edinmişler sakın ola ki ben denk gelsem ağız burun kaş göz bırakmam.
Bu tür şeyler alenen kişiye saldırıdır din eleştirisi falan değildir, benim bir inancım varsa buna saygı duyulmalı yapılan düşmanlıklarda benim inancıma değildir eleştiri hiç değildir, açıkça bana yapılıyordur. Herhangi bir inanca düşünceye saygı duyulmalı şiddet içermediği sürece ama dini çekip ayrı bir konumda sınıflandırmaya insanları alıştırmaya çalışıyorlar. Adam sanıyor ki ne kadar çok hakaret ederse gözümde dinimi itibarsızlaştıracak.
Savaş isteyen meydana iner bu kadar basit yoksa da bıktık bu klavye delikanlılarından. Sırf bu yüzden devletin sosyal medyayı olduğu gibi yasaklamasını istiyorum. Ondan sonrada yasakçı zihniyet demeyin. Yani kimseye düşman değilim konu sahibine de yazmıyorum yeri gelmişken yazdım ama düşmanlık yapacak olan varsa çıkar yapar sağda solda ülkeyi karalamak müslümanları karalamak hakaretler etmek basit hareketlerdir az delikanlı olun. Götünüze de güvenmiyorsanız haddinizi bilin susun.