Bu agresif tavrını degiştirmen lazım dostum.
en azından kendi adıma söyleyeyim.
Kod ile tüm pinleri alıp editleyebiliyorum, fakat bunu deneyenler hep hit'lerin düşüp sıfırlandığını söylediler.
3K + pinleri olanlar farklı şeyler söylediler.
bilmeden etmeden hakaret ediyorlar agresiflesmemek mümkün degil.
pinlerinizi cekersiniz editlersiniz ama su mesele ki banli domainlerin pinleri editlenmiyor.
httaccess dosyasından 301 yapıyor sanırım banlanan domaine ait pin linkleri değişmiyor. a sitesini b site olarak kopyalayıp a sitesinden b sitesine yönlendirme yapılabiir aynı post'ta. Bir süre sonra pinterest hesaplarızın bazılarının görüntülenmesi düştüğünü gördüm bazılarında sıkıntı olmadan devam ettiğini gördüm. Ne neyer göre kayıp yapıyor onu bilmiyorum. Botlarla alakalı sanırım.
Hocam hic anlamamıssın.
Pinterestw yabancı değilim bunu manuel yapacağımı kim söyledi Forumda paylaşılan bilgiler varve başarılılar bunu kendiniz keşfetmiş gibi yapmanız hoş değil ayrıca konuşma tavrınız da öyle 0 ticaret ile adsense satmaya çalıştığınız gün anlamıştım aslında çok ta tekin olmadığınızı bu kadar ticaret sayımı hiçe saymanız ve yeni üyelik 0 ticaret ile önce ödeme istemeniz ardından böyle konulardan para kazanmaya çalışmanız bana mantıklı gelmiyor

hayırlı satışlar.
anlamadan etmeden cins cins konusma. Adsense istedin bende satayım dedim . satıcı her zaman odemeyi once alır.sende ticaret puanım yuksek diye tutturdun. Bende satmıyorum dedim simdi bunu kin haline donusturup konuma cins cins cumleler yazma.
Olayı anlamadan etmeden okumadan yorum yapmayın.
Pinterest te görünen link b.com mu oluyor yoksa yine A.com oluyor ama tıklanınca a dan b ye mi yönleniyor?
yeni linkleriniz.
B.com oluyor