DataNetron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gece yaptırdığım sigortacıyı mı almam gerekiyor ? Cezayı farklı şehirde yedim buradaki emniyete gidebilirmiyim ?
evet bende işim gereği farklı şehirlere gittiğimde tekrar istanbula geldiğim zaman ilçe emniyete giderek itirazda bulunuyorum itiraz etmeniz durumunda dilekçede verirse sigortacınız ceza ücretini %80 geri alırsınız. ben muhasebeci yüzüne yediğim butür cezalarda muhasebeci yazıyor dilekçeyi kaşe imza yapıp bana veriyor bende gidip itiraz ediyorum ödediğimiz cezayı geri alıyoruz şimdiye kadar muayne kış lastiği misafir taşırken korsan taksi olarak yediğim cezaları geri aldık

DataNetron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@BAL MEDYA; son 2 haftada 1288tl ceza ödedim 1 kırmızı ışık 2 yayalara yol vermemekten halbuki her seferinde de durmuştum yaya geçitlerinde artık e devlete giremez oldum korkudan
e devlete girmekte korkucak bişi yok oradan bakınca 12 bin tl toplam trafik borcum gözüküyor ödediğiniz cezalar belli bir süre orada gözükmeye devam ediyor.

BAL MEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 kuruş prim kazanayım diye milletin rızkını yiyorlar
bazen o kdr gereksiz ceza yazıyorlarki anlatamam.
ceza için prim almaları söz konusu değil bunu emniyetinde açıklamasına rağmen hala aynı söylenti devam ediyor. sizin gereksiz gördüğünüz cezalar aslında trafik kuralları çerçevesinde yasak olan kuralı ihlal etmeniz için yazılıyor.
Kurallara uy Ceza yeme.