Dün annemin her sene bende oluyordediği ve bu nedenle Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdüğüm annemin testinin pozitif çıkmasıyla dünyamız başımıza yıkıldı.
https://www.r10.net/off-topic/228306...ya-alindi.html
Dün gece 12 1 arası Avcılar Florya Özel Hastanesine yatak yetmediği için sevkedilmişti.
Bugün doktorlar muayene sonrası durumunun iyi olduğunu taburcu edebileceklerini söyleyince dünyaya yeniden gelmiş gibi olduk. Bir günde bizi öldürüp yeniden dirilttiler.
Dünkü tomografi ve kan sonucu temizmiş.! Bir gümbürtüye gelmişiz.Astımı varmış astım öksürüğü dedi doktor.
forumdan Şevket NARİN hocama atmıştım geve. Eşide sağlıkçı olduğu için dün hem morale bilgi vermişti. Dünkü tahlil ve test sonuçlarını da atmıştım cevap gelmeden mutlu haberi aldık şükür.
pozitif çıkan sonuç negatif çıktı. Oda ayrı bir can sıkıntısı.
Bu kötü günümde yanımda olan Mesaj telefon ve dualarıyla yanımda olan herkesten Rabbim gani gani razı olsun. İyiki varsınız dostlarım. Dün yıkılmıştım. Yazdıklarınızı hem agladım hem okudum.Moral kaynağı oldunuz.
Ne olur dikkat edin, elinizi nereye dokunursanız bol yıkayın bol dezenfektan kolonya kullanın. Dışarı çıkmayın. Çıkmamaya çalışın
Tekrardan herkese teşekkür ederim. Rabbim anne baba ve sevdiklerinize sağlık sıhhat bol ve uzun hayırlı ömür versin. Çok mutluyum...