Pozitif çıkan kişileri eğer gençse ve semptomları göstermiyorsa eve gönderiyorlar ve evde tedavi süreci uyguluyorlar. Bunu bizzat Amerika'da yaptı ve yapıyor. Şuan hastanelerde öncelik semptomları gösteren ve ağır yaşayan kişilere tanınıyor. Akşama kadar televizyonlarda bas bas bağırıp "Herkes aynı şeyleri yaşamıyor. Kimisi hiç semptom göstermeden atlatıyor" diye açıklama yapıyorlar. En basit örnek Farih Terim bile COVID-19 pozitif çıktı lakin kızı "hafif öksürük dışında başka bir şeyi yok" dedi.
Ben bile günlerdir ağır derecede boğaz ağrısı + burun tıkanıklığı + ciğer ağrısı (nefes darlığı değil) + halsizlik + hafif derecede ateş (37.5 - 37 arası sürekli değişiyor) ile boğuşuyorum. Bir gün iyiyim iki gün halsizim. Belki ben de şuan taşıyorum ama atlatıyorum. Yaşım 25. Bunu maalesef ki bilmiyorum.
Siz de benim sözlerimi kesinlikle siyasi algılamayın. Dediğiniz gibi bu işler şakaya gelmez.
-miş/-mış gibi anlatımları tasvip etmemekle beraber size şunu sormak istiyorum. İhbar etmeyi denediniz mi? Eğer böyle dediğiniz gibi kesin olay var ise vatandaşlık görevini yerine getirerek kişileri ilgili birimlere ihbar edebilirsiniz. Sonuç alamadınız mı? Aynı burada yazdıklarınızı Cimer üzerinden gönderebilirsiniz. Mutlaka işlem yapacaklardır.
Evet denedim. Bunun hakkında bir konu da açtım hatta nereye şikayet edebilirim diye. Açtığım konulara bakarsanız görürsünüz. 183 dendi ama aradım sadece hastalık üzerine şikayetlerin olduğu bir hat bu.