Annemin çalıştığı iş yerindeki bir ofis personeli şiddetli grip geçiriyormuş ve o halde işe gelmiş. Geçen hafta cumadan beri ortalarda yokmuş. Şirket sahibi dahil herkes sürekli aramış, ulaşamamış. Bir çalışan abisini aramış durumu sormuş. Adam bir haftadır karantinadaymış. Kendisi çok yakın bir arkadaşımın uzaktan akrabası oluyor. Arkadaşıma üstü kapalı şekilde sordum. Hastaneye kaldırılmış nesi var acaba diye. Akrabalarını aramış, sormuş ve mide şikayetleri demişler. Arkadaş bana aynen böyle iletiyor, corona ile alakası yokmuş diyor. Muhtemelen akrabalara söylemediler. İşin kötüsü diğer personeller de kendisiyle yakın temas kurmamasına rağmen çok tedirgin oldu. 1 hafta oldu kimsede bir şey yok inşallah olmaz da ama insan gerçekten tedirgin oluyor. Pozitif, negatif şeklinde de bilgi alamayınca tedirginlik katlanarak artıyor.

Sonuç olarak: Başıma gelmez demeyin arkadaşlar. Birden gelişiyor ve ben cidden artık verilen vaka sayılarının yeteri kadar test yapılamamasından ve henüz yeni yeni test uygulayıp sonuçların zaman almasından ötürü realist bulmuyorum. Sayılar malesef katlanarak artacağa benziyor. Allah yardımcımız olsun inşallah çünkü yetkililer pek yardımcı olmuyor. (İnsanlar işe gitmek zorunda hala! Öğretmen korona kapar da özel sektör çalışanı kapamaz mı? Saçmalık!)

İnşallah test sonucu negatif çıkar ve içiniz ferahlar Tahsin Bey. Allah yardımcınız olsun.