raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Superonline ve T.Telekom'dan başka yerlere geçmeyin bence. Ben vodafone'a 2016 da geçiş yaptırmaya çalışmıştım, bağlayamadıkları halde 500 tl icraya verdiler.
Superonline ilede ben icraliğim haksiz olduklari halde icraya verdiler

Başimdan geçen olay kisa ve ozetle şudur.
Ofisimizi taşidik yeni tasindiğimiz bolgede alt yapi olmadiği için hakli olarak iptal talebinde bulunduk taahut ve cayma bedeli alinmaksizin.
Ancak kurumsal diyerek guvendiğimiz superonline firmasi bize taahut cezasi çikartti ve yetmezmiş gibi hakkimda icra dava dosyasi açti
Artik turknetliyim taahut yada cayma bedeli diye birşey yok kafam rahat illa caniniz yaninca anlicaksiniz sanirim bazi şeyleri ben suanda istediğim zaman hizmetimi iptal ettirebiliyorum hadi sizde iptal ettirmeyi deneyin bakalim edebiliyor musunuz

turbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani alma diyorsun.
Hayir tam aksine sizin karsiniza çikan çagri merkezi sizin hiç bir isinizi çozemeyecegi gibi sadece tek yetkisi kayit acmaktir kendi işinizi kendiniz gorun daha az ucret odeyin ve kaliteli bir hizmet alin turknetli olun diyorum

raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben geçen yıl eve çektirdim. Türktelekom adsl'de 8mbit hız alırken, aynı evime aldığım Turk.net 3mbps max hız verebilmişti. Kapattırdım.
Bu arada 75 mbps lik ozur iletisim paketi kullaniyorum.
65 70 mbps net hiz aliyorum download olarak.