Son derece pratik düşünülmüş umarım mobil için ayrı bir tasarım yapılmıştır.
Kelimeler arası geçişler için küçük bir bulut şeması da olabilir.
Örneğin: Koronavirüs ölümler, koronavirüs karantina, koronavirüs Türkiye, koronavirüs abd gibi hangi kelimelerden hangi kelimelere geçiş olmuş, kelimeler arası ilk anantar kelime ile son anantar kelime arasındaki farklar bazen ilginç sonuçlar ortaya çıkarabilir. Son dakika corona arayan birinin fenerbahçe maç sonuçlarına nasıl ulaştığını hep merak etmişimdir.
Tebrik ederim, umarım yeni projelerin başlangıçlarını fitiller. Haber kaynaklarını çeşitlendirirseniz daha renkli hale gelebilir.
Eğer arzu ederseniz,covid-10 yayılım smülasyonunu yollayabilirim, bunu görmek size projenizde zenginlik katar.
Yorumunuz için çok teşekkürler. Yapay zeka ile ilgili kelimenin haberini otomatik yazdırmaya kadar geldik sayılır. Kelime bulutunu düşündüm fakat sitenin amacının bu çokluğu azaltmak olduğunu sürekli kendime hatırlattım

Mobilapp için ayrı tasarım yapıldı şu anda tüm platformlarda aynı tasarım ile koşuyor. Haber kelimeleri arasındaki geçişlerin kaydedilmesi konusunu notlara ekledim. Yorumunuz için tekrar teşekkürler.
Özeli bir şirkette Data Scientist olarak çalışıyorum hocam yanlış anlamayın bu sitede yapay zeka nerede?
Hangi teknolojiyi kullanarak yapay zeka dediniz?
Olur mu öyle şey, yanlış anlayacak bir şey yok

Bu yayında olan versiyonda, sayısal mantık yürütmeye küçük küçük dokunuyor. Öğrenme yetisi olan versiyonu yayına aldığımızda topladığı verilerle otomatik haber yazdırma işlemini yapmasını umacağız.