Vayy üzerinden nasıl para kazanabilirim?

Merhaba, Sizlere Vayy.net üzerinden nasıl para kazanabileceğinizi kısaca anlatıcam.
1.Adım : Üyeliğinizi Oluşturun ve Profilinizi Eksiksiz Doldurun. (Profil Resmi, Hakkımda Vb.)
2.Adım : İçerik ne olursa olsun aklına hangi komik içerik veya hangi test geliyorsa hiç düşünmeden içeriğini gir.
(Serbest Yazı Normal İçerik Girmek İçin Vardır. Minimum 100 Kelime Olmak Zorundadır.).
3.Adım : İçeriklerinde öne çıkarılan resimlerin kaliteli olduğuna dikkat et.
4.Adım : Birbirinden farklı içerikler girerek sosyal medya hesabında paylaş ( Ekstra XP Kazandırır.)
5.Adım : Özgürce içeriğini bir ve puanları topla bu xp leri dönüştürüp dilersen alışveriş yapabilirsin dilersen para olarak hesabına çekebilirsin.
6.Adım : Özgün olmak sana daha çok XP kazandıracağını unutma.
7.Adım : Sosyal Medyadan, Haberlerden, Bloglardan vb. Gördüğün içerikleri beğendiklerini paylaş ve daha fazla kişiye ulaşmasını sağla.
8.Adım : Dilersen şarkı sözlerinin paylaş dilersen şarkı söylerken kendi videonu yükle bunların hepsi sana daha çok XP kazandıracaktır.
9.Adım : Yemek Tarifi ve ilginç bilgiler daha fazla xp kazandıracağını unutma.
10.Adım : Kazanmak İçin Geç Kalmadın HEMEN ÜYE OL! ve sende kazanmaya başla. Evde, İşte ve Köyde nerede olursan ol hep kazan.

Acemi Üye : 100 XP = 12 TL dir. (Profil ziyareti vs. izlenme sayısı sürekli xp leri arttırmaktadır.)

Web Siteye Tıkla Git

Hangi İçerikler Kaç XP Kazanır Tıkla Gör