Siz kazanın diyorum işte ben boşuna millete vermeyin taktiği bu şekilde satış kimsenin aklına yatmaz kimse de almaz.
Bende defalarca yazdım hocam konuya yok şöyle yok böyle yazmayın diye isteyen varsa gelsin kanıtlim diye tabi sizde haklısınız ben bu forumda 20 TL Bile dolandırıldım böyle insanlar varken kimse kimseye güvenip o kadar para vermez bende onun için gerekli sözleşmeyi yaparız diye belirtmiştim. Demekki kendime güvendiğim bir şeyler varki 400 Bin TL'lik arabamı 50 bin TL'lik bir satış için sözleşmeye eklerim diyip riske atıyorum.. Allah için söyleyin bana kaç kişi gördünüz 50k lık bir iş için 400 k lık bir malı riske attığını ? herkesi bir görmemek lazım. ve teklifimi kabul etmediğinizi varsıyorum.. Varsa bir başka kişi İstediği zaman numarasını iletip misafirimiz olup kazancımızı görebilir ama kesinlikle taktik hiç kimseyle paylaşılmayacak. Ben burda taktiği ücretsiz paylaşsam 100-200 kişi aynı anda bu işi yapmaya başlasa taktik çöker.. ondan dolayı ücretli olarak satmaya karar vermiştim ama neyse.