stkersln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonsuz teşekkür ediyorum hocam vaktinizi ayırıp ayrıntılı cevapladığınız için.

Aklıma bir şey takıldı bu konuda da bilgilendirebilirseniz minnettar olurum.

"Çünkü c# da threadingde yönetilmesi zor ve çok fazla sorun teşkil eden bir dil." Dediniz ya, hem Windows hem web üzerinde anlık senkronizasyonlu bir şekilde çalışan bir yazılımı yapmak C#'da daha zor anladığım kadarıyla doğru mudur ? Çünkü ilk ilgilendiğim sektör tam olarak bu. Hem masaüstü hem web yazılımlarının eş zamanlı olarak kullanılabilmesi

En en önemlisi de kendimi geliştirirken ortaya somut projeler çıkartabilmek. Somut projelerden kastım mesela bir masaüstü uygulama geliştirirken onu kullanabilmek biraz daha hevesli olmamı sağlar diye düşünüyorum. C'de bu pek mümkün olmadı benim için.
Alakası yok, hem C#'da hemde C++'da gayet sağlıklı çalışan şeyleri yapabilirsin, C++ genelde çok fazla hız ve optimizasyon gerektiren uygulamalarda kullanılır, örnek olarak işletim sistemlerinin dosyaları, oyunların fizik motorlarının yapılması, yapay zeka ve görüntü işleme kütüphaneleri gibi hızın yüksek ve kaliteli olması gereken şeylerde C++ tercih edilmelidir, fakat basit web ve masaüstü uygulamalar geliştiricekseniz C++ ile uğraşmanıza hiç gerek yok C# işinizi fazlasıyla görür.