Babam polis memuru,
onca uyarıya rağmen hala otogarda orda burda dışarıda takılsaydı (65 yaş üstü olduğunu varsayarak) sadece videoya çeken kişiye kızardım. Polis sonuna kadar haklıdır.
Bu durumların kayda alınması ve paylaşılması iki tarafı da zan altında tutar ama halkın güvenliği için gerekirse yaş ayrımı göz etmeyeceksin. Oldu, o kişinin sokağa çıkma yasağı olsun ve yine de dışarı çıksın. Polis gelip alnından öpsün. Pehh.
Çok rahatsız olduysanız buyrun orda burda paylaşılmıştır öğrenin dedeyi de yanına gidin avutun. Biz polisimizin yanındayız yine de. Kimin yiğeni kimin çocuğusunuz beni ilgilendirmez.
Ayrıca devlet, halkı koruyan her meslek saygı gerektirir.
Üç kuruş paranın derdinde olanlar çok anlamaz bu konuyu.
Herkes herkese saygı duymak zorundadır burda hemfikiriz en azından olmalıyız diye düşünüyorum. Ama poliste olsan askerde olsa karşıdaki görevli yaşlı başlı adama bağırıp çağırıp azarlayamaz polisin görevi işlem yapmaktır. Görevi neyse onu yapması gerekir. Ceza mı ? Kes. Tutuklanıcak mı tutukla. Ama kılavuzun dışına çıkıp milletin içinde höt desen ölebilecek insana dede yaşındaki insana kimse bağıramaz. He algı yapmaya gerek yok para cezası kesse de bazı primciler emekli maaşı olan durumu olmayan amcaya acımadılar diye haber yapıcaklardı doğru söylüyorsunuz ben o konuda malesef içinde olduğumuz durumdan dolayı ceza verilecekse verelim diyorum insanların iyiliği işin ciddiyetini kavramak adına. Ama bu tarz bağırmalar etmeler doğru değil lütfen hangi meslek grubuna sahip olursanız olun haklarınızı ve karşıdaki insana saygıyı elden bırakıcak şekilde düşüncelere kapılmayalım. Bu iş yetki de olsa böyle olmamalı. Varsa bir problem ciddi yanlış buyrun merkeze geçelim orda işlem yapmak zorundayız diye alsınlar amcamızı düzgün bir biçimde. Yoksa yanlış yanlıştır doğru doğru.