LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok saygsıız bir yorumda bulunmuşsunuz. Polis görevini yaparken, insanlığını kaybetmek zorunda değil. Klavye delikanlılığı demişsiniz, zaten mesleğim gereği haciz işlemleri sırasında polislerle beraber mesai yapıyorum ayrıca emekli polis memuru çocuğu, emekli başkomiser yiğeniyim. Polisin önünde kim düğme ilikliyor? Görevini yapan, görevi karşılığında devletinden maaşını alan devletin memurundan bahsediyoruz. Gözünüzde mesleklere bu kadar lütuf atfetmeyin. Yok önünde düğme ilikler yok bilmem ne. Polis memurları gibi, tüm kamu çalışanları ve diğer vatandaşlar herkes ekmeğinin derdinde. Ayrıca bir yanlışınız daha var, gençler yaşlılara göre çok daha fazla enfekte. Yaşlılara sokağa çıkma yasağı konulmasının birinci sebebi risk grubundalar, virüse yakalandıkları taktirde yüksek ihtimal hayatlarını kaybedecekler.

Burada lagaluga yapmışsınız, o yaşlı amcaya yapılan saygısızlığı sizin babanıza dedenize yapsalar sizin sesinizi duymak isterim.
Babam polis memuru,
onca uyarıya rağmen hala otogarda orda burda dışarıda takılsaydı (65 yaş üstü olduğunu varsayarak) sadece videoya çeken kişiye kızardım. Polis sonuna kadar haklıdır.
Bu durumların kayda alınması ve paylaşılması iki tarafı da zan altında tutar ama halkın güvenliği için gerekirse yaş ayrımı göz etmeyeceksin. Oldu, o kişinin sokağa çıkma yasağı olsun ve yine de dışarı çıksın. Polis gelip alnından öpsün. Pehh.
Çok rahatsız olduysanız buyrun orda burda paylaşılmıştır öğrenin dedeyi de yanına gidin avutun. Biz polisimizin yanındayız yine de. Kimin yiğeni kimin çocuğusunuz beni ilgilendirmez.

Ayrıca devlet, halkı koruyan her meslek saygı gerektirir.

Üç kuruş paranın derdinde olanlar çok anlamaz bu konuyu.