Sokakta görseler düğmesini ilikleyecekler, yine klavye delikanlılığına başlamış görüyorum ki.
Ben olsam ben de bağırırım.
Yanına gitmek zorunda mıyım? evet. ya virüs varsa? ondan bana benden aileme çocuklarıma bulaşırsa?
Kusura bakmasın kimse uyarıdan, normal sözden anlamayan insana bir tık üstünü yapacaksın.
Normal hayat şartlarında yaşamıyoruz şu an. Olağanüstü durumlar var ve insan artık olağanüstü durumları kavramalı.
Yaşlı da yaşlı. Böyle bir zaman diliminde "yaşlı" kavramı olmaz. Tehlikede olan ve tehlikeli olan vardır. Ve 50-60 yaş üstü hem tehlikededir hem de tehlikelidir.
Duygu sömürülerinizi alın başka yerde yapın. 2 gün sonra o dedede virüs çıksa ordan polise bulaşsa. Burada lagaluga yapanların sesini duymak isterim.
Çok saygsıız bir yorumda bulunmuşsunuz. Polis görevini yaparken, insanlığını kaybetmek zorunda değil. Klavye delikanlılığı demişsiniz, zaten mesleğim gereği haciz işlemleri sırasında polislerle beraber mesai yapıyorum ayrıca emekli polis memuru çocuğu, emekli başkomiser yiğeniyim. Polisin önünde kim düğme ilikliyor? Görevini yapan, görevi karşılığında devletinden maaşını alan devletin memurundan bahsediyoruz. Gözünüzde mesleklere bu kadar lütuf atfetmeyin. Yok önünde düğme ilikler yok bilmem ne. Polis memurları gibi, tüm kamu çalışanları ve diğer vatandaşlar herkes ekmeğinin derdinde. Ayrıca bir yanlışınız daha var, gençler yaşlılara göre çok daha fazla enfekte. Yaşlılara sokağa çıkma yasağı konulmasının birinci sebebi risk grubundalar, virüse yakalandıkları taktirde yüksek ihtimal hayatlarını kaybedecekler.
Burada lagaluga yapmışsınız, o yaşlı amcaya yapılan saygısızlığı sizin babanıza dedenize yapsalar sizin sesinizi duymak isterim.