fidelasin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kac tane video cekilecek video random mu yoksa belirli arama kriteleriylemi olacak. Video kaydedilecek mi yoksa sadece link mi. Yoksa Web tabanlı bir panelden istediğin kriterleri yazıp botun sana cıktı vermesini i istersin. İsteklerini daha detaylı yazarsan fiyat sunabilirim
Sadece muzik videolarını çekecek şekilde ben yaptım. 12 yıldır yazılımcıyım buraya girerek sadece yüksek bütçeli bot yaparken neler yapılıyor diye merak ettim. Ben şu ana kadar BOT işin de 1K para veren alan görmedim reaksiyonu merak ettim ve sonra gördüm ki benim 8 yıl önce kullandığım extensions methodunu kullanarak iş yapıyorsun bende çok iş yaptım kariyer.net te felan bot yazılımlarını extensions ile yaptım. O konforu nodejs e taşıman için sana tavsiye vermek istedim konunu baltalamak vesaire değil. Tamamen bahsettiğim konuya ilgi duyarsan işlem kaliteni artırmış olabilirsin diye bilgilendirmek istedim. Teşekkür ederim cevap verdin. cheerio paketi sayesinde parse işlemlerini jquery tarzında yapabilmene yardımcı oluyor.