hocam çogu ttnet eleştiriyor ama 8 yildir ttnet kullanıyom bir sıkıntı gormedim illerine gore degişebilir istanbulda çabuk çozume gidiyorlar ttnet geç derim müşteri temsilcisiyle bile görüşmende sonra tekrar ariyorlar müsteri temsilcisini sorguluyorlar puan sistemiyle ttnet senin gibi aynı sorun olmasa bile internet hiziyla ilgi sorun olmuştu müsteri temsilcisini aramiştim sorun çözememişti en son ttnet çalişan kablo kontrol eden adam benim tlf almiş sorun yok 4 defa kontrol ettim dedi bende evdeyim ttnet hizimi gelin bereber bakalim demiştim suan nekadar hiziniz var diye sormusdı 16 demiştim saten 16 daha fazla hiziniz olmaz normal demısdı bulundugunuz bölge 16 Mbps desdekliyor ozaman niye ben 24Mbps oduyorum dedim iptal edin 16 Mbps yapin demişti 1 aya kadar saten 100Mbps gelecek siz bilirsiniz demişti burdaki hata aslında benim bulundugum bolge 16 Mbps fazla desdeklemıyorken ben gidip 24 Mbps almiştim adamlari 2 hafda tlf mesgul ettim ariza kaydı olusdururkende ttnet hizim dusuk dıye olusdurmusdum tam sorunu yazmamiştim