İyi hoş diyorsun güzel .
Fabrika milyon dolarlık bir servet var Allah daha da çok versin .
Ben ücretsiz izine de razıyım ama ona da yok 3 gün gelme kapının önünde sin tazminatsız .
Evde yaşlı annem babam var ve ben kaç gündür onlar ile oturamiyorum yemek yiyemiyorum fabrikada kaç kişi karantinaya alındı evlerinde umursamiyorlar .
Önlem alsınlar diyoruz . Servisler kanunu çıktı uymuyorlar .
Lokanta kanunu çıktı uymuyorlar biz bunlara önlem alınsın diyoruz ama senin bahsettiklerin ayrı olay o konu ya gelirsen ülke batar .
Ücretsiz izin versin yıllık izin versin ama versin derdi sadece proje yetişmesi olmasin.
Eğer burda bir kişiye bulasirsa tüm fabrikaya bulaşacak ve de 3 gün sonra kimse çalışamayacak . Bunu da unutmasınlar patronlar işçi olmaz sa iş de olmaz fabrika kapanır.
Bunu düşünün
Tek sorumluluğu masrafları bir kişiye yüklemesinler benim demek istediğim bu. Burada devlet, çalışan ve patron herkes eşit oranda elini taşın altına koyacak.
%33 Devlet her konuda geri ödemesiz firma sahiplerine ödemeli. Bunlar maaş, sigorta ve kira
Patron %33 maaş, sigorta ve kira ödemesini yapmalı
Çalışan %33 maaşından ve %33 sigorta gün sayısından vazgecmeli. Adalet ve gerçek bunlar. Ne devlet ne patron tek başına sorumluluk almaz