Allah patronların yardımcısı olsun. işyeri kirası, çalışanların sigorta ve maaşı kimse çalışmak istemiyor böyle bir durumda ama kimse sigorta ve maaşından da vazgeçmiyor. Devlet ve işçide elini taşın altına koysun. Patronlara düşman gibi bakan anlayışı anlamıyorum. Bu adamlar ekmek kapısı açıyor devlet büyükleri personel maaşı ve sigortaları konusunda %50 biz ödeyelim geri ödemesiz demiyor. Çalışan ben evde kalayım ama sigorta maaş devam etsin bu adalet mi ? Elini taşın altına koymayıp işverene bu kadar acımasız davranılması beni rahatsız ediyor. Empati kurmak gerek ne patrona yolunacal kaz gibi bakılmasın bu virüs dünyada olan bir salgın ve başlangıcı çin yani öngörülen birşey değil. Çözüm evde oturmak herkes bir takım önlemler ve feragatta bulunmak zorunda . Devlet, patronlar, çalışanlar herkes biraz zarar etsin ama tek bir patrona sorumluluk bırakılmasın bunlarda insan banane ben mi kurtaracağım ülkeyi deyip kapatır fabrikayı hadi bakalım 5 milyon işsiz arasında sana bedavadan para vereni bul da görelim. Bu virüs birçok fabrika şirketin kapanması ve dolayısıyla işsiz sayısına büyük katkı sağlayacak aklı selim olan ailesine değer veren sesini çıkarmaz. Gemisini yürüten kaptandır. İşsiz kalıp çoluk çocuğuna mahcup düşürmesin yaradan herkesin Allah yardımcısı olsun.