onada ben cevap vereyim kesinlikle freepik. çok fazla içerik var. envato elementste var ancak freepik le kıyaslasak grafik için freepik derim. freepik alın beni hiç pişman etmedi 🙂
Teşekkür ederim hocam kanva ile freepik arasındayım açıkçası.
Rica ederim.
Kanva düzenleme aracına sahip, daha doğrusu direkt olarak bu tarz işler yapılsın diye hizmet veren bir platform.
ShutterStock ve Freepik de düzenlemeye yardımcı oluyor ama sadece yapılmış işlerin üzerinde , mesela bir illüstrasyonu revize etseniz Facebook cover olarak kullanmak için ölçülendirmeniz gerekir ama Kanva direkt FB cover (ya da ihtiyacınız ne ise) ölçülerinde içerik sağlıyor ve düzenleme paneli açıyor. O yüzden Canva ilk tercihim olurdu.
Tekrar çok teşekkür ederim hocam. Anladığım kadarıyla diğerlerinde görseli indirip , içeriğinde ki yazıları v.s ps gibi programlarla benim yapmam gerekiyor ama kanva da editör yardımı ile düzenleme yapabiliyorum ki aradığım özellik de o zaten. Çünkü ps. vs bilgim hiç yok kendi sitem için sık sık kampanya vs. duyurular yapacağım için popup olarak bu tarz bir arayışa girdim. Tek seferlik ihtiyacım olsa sizin gibi profesyonel ellere bırakmak tabi ki ilk tercihim olurdu.