Şu mahalle ağzıyla ergen, mızmızlanmak, zırlama gibi saçma sapan kelimeleri kullanan kişiler..
"forumda konu açma kuralları hakkında net bilgim yok" ne demek? her bölümün kuralları ve forumun kuralları belli okumanız için kafanıza silah mı dayamak lazım?
2 Aydır üyesiniz +20 ticaret yapmışsınız ama satış yaptığınız kategorinin kurallarını hiç mi okumadınız? Ve okumadım, bilmiyorum diye savunma mı yapıyorsunuz?
O zaman gidip suç işleyin mahkemede kuralları bilmiyordum dersiniz
https://www.r10.net/script-satisi/12...01-2020-a.html 11-Daha önce açtığınız satış konularını fiyat değişikliği vs gibi durumlarda yeni konu açarak değil aynı konu üzerinden konunuzu editleyerek son mesajınızda bunu belirterek yapınız.
Kural ihlali yaptırımı: Konunun sorgusuz kilitlenmesi, silinmesi, Tekrarı halinde Sınırsız uzaklaştırma
Elinizde 4 tane scriptiniz var. Birisi için konu açıyorsunuz sonra onu kilitleyip yanına başka bir tane daha ekleyip konu açıyorsunuz.
Bir konunuz da 10 kişiye 30 TL diye konu açıyorsunuz sonra aynı konuyu 5 kişiye 50TL diye açıyorsunuz.
bak alıntı yaptığım mesajınızda bazı yerleri
kalın şeklinde düzenledim.
"
ergen çocuklar gibi mızmızlanmak, tırı vırı yapıyosun, çocuk musun ergen misin, ZIRLAMA" Şu üslubunuza bakılırsa siz
Son olarak başka mesaj yazmayacağım, bunu bile yazmamam gerekiyordu.. Bol kazançlar.
Benim üslubum senin görgüsüzlüğünden çok daha iyidir hocam emin olabilirsin buna

OKumadım bilmiyorum ki aaa dünyadan haberim yok demedim. EMİN OLAMADIM! Evet aynı konuyu açmak yasak bunu biliyorum bu zaten her forumda yasaktır. Ancak içerik değişti olarak düşündüm, fiyat değişti, tüm scriptleri tek konuya topladım, bu yüzden sen de İNSAN gibi gelip cevap verebilirdin beni aydınlatabilirdin PM atarak, ama sende o insanlık yok demekki. Senin gibi kişilik bozukluğu olanlar genelde dış hayatta tamamen dışlanmış, arkadaşı olmayan bitik tipler oluyor, bu gibi durumları da bastırmak için böyle sosyal ortamlarda her şeye zıplayıp süper kahraman gibi gözükmeye çalışıyorsunuz. hala diyorum ÇOCUK GİBİ ZIRLIYORSUN. İnsan olsan, azıcık da adam olsan PM ile sorunu dile getirirdin özellikle konuda " ALIM DIŞINDA YORUM YAPMAYIN" diye belirttim. Sorun varsa, hata varsa PM atar niyetimi öğrenir ona göre şikayet edersin. Karakter yoksunluğunuzla iyi günler dilerim