Merhaba, kötü olumsuz bir şey olsa sayfa sayfa yazmaya doymaz şikayetleri bitirmek bilmeyiz fakat güzel, başarılı bir işe denk gelince de genelde göz ardı eder pek takmayız.
Hemen hemen hepimizin genel özelliği maalesef böyle fakat bunu da kırmak gerekir. Fakat bununda kötü tarafı sanki birileri istemiş veya reklam almışız da onun için yapıyoruz sanılması oluyor.
Umarım yanlış anlaşılmaz fakat teşekkür detaylarım aşağıdaki gibidir.

Uzun süre sunucu konusunda canım yanmış çekmediğim eziyet kaybetmediğim veri kalmamış iken çok şükür ki karşıma snet çıktı. Hem sunucu performansı hem verdikleri hizmet hem de müşteri memnuniyetini bu denli özenle takip eden bir firmaya hiç rast gelmedim.
VPS hizmeti satın alıyorum. Ne zaman problemim olsa bıkmadan, sıkılmadan, üşenmeden her zaman verdikleri hizmetin arkasında durdular.Yardım etmekten bir defa bile sıkılmadılar, "of" çekmediler. Daha az önce yaşadığım problemi ilettim, dakikalar içerisinde çözdüler. Valla ne desem, övsem boş Allah razı olsun.

Tek temennim bu çizgilerinin hiç bozulmaması, hiç heveslerinin kaybolmaması. Umarım uzun yıllar birlikte çalışmak nasip olur.
Her şey için teşekkürler @Hukonline;