blacksta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu post'u yayınlayıp yayınlamamakta çok tereddüt ettim ancak karar verdim yayınlayacağım. 13 yıldır bu forumdayım uzun bir dönemdir girmiyordum.son 1 sene'dir başlıkları okumak adına giriyorum. eskiden hiçbirşey böyle değildi. şimdi insanlar 3 kuruşluk bilgilerini 3-5 liraya satma derdinde. eskiden burası çok daha az ticari amaç güdüyordu. anlıyorum herkes ekmeğinin peşinde kimseye lafım yok ama gördüğüm kadarıyla bilen bilmeyen herkes bu işten para kazanmanın derdinde. bu işe gecesini gündüzünü veren emek verip birşeyler yapmaya çalışan insanlara lafım yok ama, büyük bir çoğunluğuda biryerlerden bir eğitim alıp yüksek meblağlar kazanma derdinde. gerçekten emek veren sayısıda oldukça az.kimsenin sesinin çıkmama sebebini de bu olduğunu düşünüyorum. ben şuan takır takır shadowsuz hesap açabiliyorum. gördüğüm kadarıyla açan sayısıda oldukça az. kodu kendim yazdım detay paylaşmayacağım ama 1 Mart'dan beri pinterest üzerinde ciddi güncellemeler yapıldı. Spam'ın önünü büyük ölçüde kapattılar daha da kapatacaklar gibi duruyor. henüz developer dökümantasyonunu güncellemediler ama sanıyorum pin atma limitlerini de güncellediler
Hocam shadowsuz hesap açmakta sorun olmuyor onu birçok kişi yapıyor ancak pin attıktan sonra shadowa düşüyor hesap hadi onu da bi şekilde aşıyorsun ancak bu seferde pinterest toplu katliam yapıyor tüm emekler gidiyor.