İnsatagram da el örügüsü sayfası kasıyordum. Sonra biri mesaj atmış keşfet grubu için whatsapp grubumuza katılın diye. Ben de merak ettim grupba katıldım grupta sadece 3 kişi vardı. Bana keşfet grupları hakkında bilgim olup olmadığını sordu, yok deyince olayı bana anlattı. Sonra ben de grupta üç kişiyiz birbirimizi nasıl keşfete çıkaracaz diye sordum, burası öğretme grubu seni genel gruba alacam dedi.

Neyse beni genel gruba aldılar grupta 25 kişi felan var. Grubun hepsi bayan. Dedim ne güzel kendi aralarında grup yapmışlar. Kullanıcı adlarını istediler ve en fazla 3 beğeni isteyebiliyormuşuz. 25 kişilik gruptan 5 kişi felan kullanıcı adı verdi, dedim bu hemmen biter en azından bi 4 hesapla felan katılayım bu kadar emek vermişler, sistemi krumuşlar katkım olsun diye düşündüm. Gruba da saaat 21.30 da başlayacaz diye yazmışlar. 10 kişinin felan kullanıcı adı alındı. Çalışmaya başlayacaktım ancak saat 21.30 olunca grubun sahibi tam 147 tane kullanıcı adı yolladı. Meğerse bunların benim katıldığım grup gibi 13 tane ayrı grupları varmış. Ben 3 beğeni 1 yorum ve 1 kaydet istediğimden ayrıca 4 hesapla katıldığımdan toplamda 1.716 tane beğeni, 572 yorum ve 572 kaydet yapmak zorunda kaldım.

Başta 25 beğeni felan yapmayı düşünürken şimdi 1.716 beğeni yapmak baya zor olacak. Ayrıca bu kadar kişinin özellikle ev hanımlarının böyle bir sistem kurması çok acayibime gitti. Bu anımı sizlerle paylaşmak istedim. İşlemleri eksik yapanlara da ayrı bir spam çalışması uygulayıp hesabını kapattırıyorlarmış. asdasfasdasdafasda Valla ben bu gruptan her şeyi beklerim, ummadık taş kaş yararmış. Bayanların böyle bir kondua bu kadar organize olabilecekleri hiç aklıma gelemzdi. Neyse lafı fazla uzatmadan ben yavaş yavaş işlemlere başlayayım yoksa bu bitmeyecek.

Not: Konuda bahsi geçen grubu bu forumdan tamamen bağımsız olan ablalarımız-teyzelerimiz açmış. Forum dışı gruplaşmak yasak olduğundan grup linki verilmeyecektir.