masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bu kategoride ki insanlar pinlemeleri hesap bağlamalarını api ile yapıyor çoğunluğu. Ancak şuan api onaya düştü. Onay olmadan api alamıyoruz api alamadan yeni hesap açamıyoruz. Ama bunu bu kategoride konuşan kimse yok. Nedenini merak ediyorum gerçekten pinterest şuan yeni hesap açma konusunda bitti gibi 100lerce sub domaini tek tek api onylanmasını bekleyecez ve ne zaman onay verecek, verip vermeyeceği belli değil ama bir kişi bile konuşmuyor

Bu durumda sanırım r10da bu işi yapanların çoğu api ile atmıyor başka sistem buldular veya geliştirdiler, ve bunu kimseye söylemiyorlar. Yada herkes bıraktı pinteresti.. Anlamadım şu konu için sayfalarca mesaj olmassı çözüm önerisi veya beyin fırtınası dönmesi gerekirken kimseden ses yok. Yardımseverliğimiz yok biliyorum ama bari beyin fırtınası yapsaydık..
bu post'u yayınlayıp yayınlamamakta çok tereddüt ettim ancak karar verdim yayınlayacağım. 13 yıldır bu forumdayım uzun bir dönemdir girmiyordum.son 1 sene'dir başlıkları okumak adına giriyorum. eskiden hiçbirşey böyle değildi. şimdi insanlar 3 kuruşluk bilgilerini 3-5 liraya satma derdinde. eskiden burası çok daha az ticari amaç güdüyordu. anlıyorum herkes ekmeğinin peşinde kimseye lafım yok ama gördüğüm kadarıyla bilen bilmeyen herkes bu işten para kazanmanın derdinde. bu işe gecesini gündüzünü veren emek verip birşeyler yapmaya çalışan insanlara lafım yok ama, büyük bir çoğunluğuda biryerlerden bir eğitim alıp yüksek meblağlar kazanma derdinde. gerçekten emek veren sayısıda oldukça az.kimsenin sesinin çıkmama sebebini de bu olduğunu düşünüyorum. ben şuan takır takır shadowsuz hesap açabiliyorum. gördüğüm kadarıyla açan sayısıda oldukça az. kodu kendim yazdım detay paylaşmayacağım ama 1 Mart'dan beri pinterest üzerinde ciddi güncellemeler yapıldı. Spam'ın önünü büyük ölçüde kapattılar daha da kapatacaklar gibi duruyor. henüz developer dökümantasyonunu güncellemediler ama sanıyorum pin atma limitlerini de güncellediler