Madem brutforc her şifreyi bulabiliyo sadece sizin yaptığınız şifreyi bulamıyor vereyim k.adımı hesabımı ele geçirin 1k ödeme yapıcam
Öncelikle yaptığınız yorum tamamen saçmalıktır.Konu içerisinde takıldığınız yer neden brute force onu anlamadım.Brute Force ile hesap çalınabilir diyorum.Bende brute force a karşı kendi geliştirmiş olduğum şifreleme ile daha güvenli hale getiriyorum amacınız ne anlamadım.
Şifre konusunda Büyük küçük harf ve işaret kullanmak yeterli bizzat Brute force denemiş birisi olarak diyorum bunu 2. Olarak konu sahibi arkadaşıma katılıyorum yok revertli yok kuruculu şekilde satılan hesapların ilk maili kimdeyse o kişi o hesabı geri alabilir REVERT mail ile satılan hesapların %90 ni zaten çalıntı hesaplardır.
Arkadaşıma başarılar diliyorum yolu açık olsun

🙏
Teşekkürler hocam 😊