Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıl ya da 28 gün önce kayıt olmadık bak tarihe 2007 yazar, 2008 yazar dün düşmedik piyasaya. eskiden, ekonomisi düşük seviyeli insanların kaldığı mahallelerde, kadınlar olurdu. dır dır dır sadece laf yaparlardı, bilmişsindir. Pinterest ile ilgili her konuya -son 30 gündür özellikle takip ediyorum- "bende bir şey yok", "yok bende ios gibi davranan yazılım var yakında piyasaya süreceğim" bla bla bla...

Bıktım, sıkıldım. Ben lafımı esirgemem. "Birdi iki oldular" dediğin diğer arkadaş kimse ismini de ver ki tebrik edeceğim, boş yapan insalara karşı durup susmadığı için. Sende yazılımın kralı olabilir, vermişsindir 3-5 bin tl yaptırılır. Seenin yaptırdığını ben oturup yazabilirim o bilgiye de tecrübeye de sahibim. Benimde full otomasyon sistemim var, directadmin, plesk, cPanel, CWP hepsine ayrı uyumlu. 100tane sub'ı 200 saniyede kuruyorum, detayını vermeyeceğim çünkü bot gerçekten burdaki birçok üyeden daha zeki. Satmıyorum da pazarlamıyorum da. Satacak olsam bile birileri gibi her konunun altına o bahsettiğim kadınlar gibi laf yetiştirmiyorum çünkü haddimi biliyorum. İyi akşamlar.

Keşke cidden haddini bilmiş olsaydın.
buraya kayıt olduğum ilk hesabın şifresini bulamadığım için uzun zaman sonra yeni bir hesap açmak zorunda kaldım.
+ iyinet den buraya gelen ilk ekipten birisi olarak şu tarih yarıştırma olayına da acaip sinir oluyorum.
hiç bir panel ile uyumu olmayan, ve tümüyle bana ait olan bir şeyi arzum olursa pazarlarım, arzum olmazsa pazarlamam
bu sadece beni alakadar eder.
eğer amaç sidik yarıştırmak ise toplam 3 saniyede "sınırsız sub" açabilen sistemi yazdım , ama senin de dedigin gibi satmayı düşünmüyorum.
+
son olarak ;
eğer birisi soru sormuş ve benim de verecek cevabım var ise gelip sizlerden icazet mi almam gerekiyor ?

başlık "Pinterest HEsapları Shadowa düşen var mı bugün toplu şekilde?"

yazdığım cevabı okursanız ne ios ne de başka birşey yazmıyor, konuyu buraya getiren iki kişi var o da sizlersiniz.
sizler konu altına cevap yazınca sorun yok ?
ben yazınca sorun oluyor öyle mi ?
bence cidden ayıp oluyor...