osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
)) hayırdır 1 idiniz 2 oldunuz
ve cidden önemli tabi. Lazımsa arada haber edersin.
ama reklam degil soruya cevap vermişim ve o söylediklerini de ben yazmamışım,
istersen yazdığımı bi daha oku ?
Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunları tek tek not al şu testlerimiz bitsin sonra notları tek tek yayınlarız bunlara cok kasmamak lazım abi
bunlar baltacı çetesi bişi yaparsın alır eline baltayla baltalar neden cunku kendisi yapamaz
dikkate gercekten alıyormusun böle olayları ben hiç almıyorumda sadece güleyrum yav hemde katıla katıla

günün şarkısı

https://youtu.be/VtyTLni5gu0
2 yıl ya da 28 gün önce kayıt olmadık bak tarihe 2007 yazar, 2008 yazar dün düşmedik piyasaya. eskiden, ekonomisi düşük seviyeli insanların kaldığı mahallelerde, kadınlar olurdu. dır dır dır sadece laf yaparlardı, bilmişsindir. Pinterest ile ilgili her konuya -son 30 gündür özellikle takip ediyorum- "bende bir şey yok", "yok bende ios gibi davranan yazılım var yakında piyasaya süreceğim" bla bla bla...

Bıktım, sıkıldım. Ben lafımı esirgemem. "Birdi iki oldular" dediğin diğer arkadaş kimse ismini de ver ki tebrik edeceğim, boş yapan insalara karşı durup susmadığı için. Sende yazılımın kralı olabilir, vermişsindir 3-5 bin tl yaptırılır. Seenin yaptırdığını ben oturup yazabilirim o bilgiye de tecrübeye de sahibim. Benimde full otomasyon sistemim var, directadmin, plesk, cPanel, CWP hepsine ayrı uyumlu. 100tane sub'ı 200 saniyede kuruyorum, detayını vermeyeceğim çünkü bot gerçekten burdaki birçok üyeden daha zeki. Satmıyorum da pazarlamıyorum da. Satacak olsam bile birileri gibi her konunun altına o bahsettiğim kadınlar gibi laf yetiştirmiyorum çünkü haddimi biliyorum. İyi akşamlar.