Açılın! Kiralık katil geldi
@osawashere; abiyi yalnız mı zannettiniz bakem
Şaka bir tarafa arkadaşlar;
@osawashere; yakın zamanda reelde de tanışma fırsatı bulduğum, ticaret yapma şansı yakaladığım (evet şanslı hissettim doğrudur), sınırlı teknik bilgim dahilinde teknik bilgisine hayran olduğum bir insandır .
Onun mesleki bilgisine hayranlık duymak benim bu işe hakim olmamamdan da kaynaklanabilir

Zaten bu konuda anlattığınız birçok şeye de hakim değilim

ama işimiz gereği "coder" unvanı taşımaya çalışan (hatta taşıdığını iddia eden) bir sürü adamın "önce yaparım deyip, ardından beceremediği" işler nedeni ile 11 yıldır sıtkım sıyrıldı

Fakat
@osawashere; teklif ettiğimiz yüksek bütçeli işlerde bile yapamayacaklarını takır takır söyledi. İşi kaybetmek pahasına...
Demem o ki arkadaşlar; bu abimzin mesleği ile alakalı ağzından çıkan her şeye ben tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü şu kısa tanışıklığımızda bile çok fırsatı varken, bize asla yapamayacağı şeye yaparım demedi.
Amacım hiçkimse ile polemik değil, birini yermek ya da birini övmek değil. Gerçi abiyi biraz över gibi olduk ama ben yaşadıklarımı yazdım
Uykusuzlukta 38. saatim

Bu sebeple yazım yanlışı yaptıysam affola. Hepinizi seviyorum, en azından sevmeye çalışıyorum yahu

İyi akşamlar, iyi forumlar