Benim durduğum nokta ile sizinki farklı. Ben ilgisiz bulduğunuz konuların açılmasına karşı olsam direk olarak o konuya gider bunu yazardım. Benim düşüncem, o konuyu izlemek isteyen orayı izlesin, burayı izlemek isteyen burayı izlesin. Neden sizi rahatsız ediyor burasını anlamadım.
Ne zaman inanca bağlı hayat tarzı ile ilgili bir şeyler yazılsa ortalık karışıyor. İnsanları rahat bırakın artık.
Beni rahatsız ediyor çünkü samimi değil. Mesajlarımda beni neyin rahatsız ettiğini açıkça yazdım. Bunlar boş ve şov amaçlı konular. Samimiyeti yok. Tekrar tekrar size bunu yazmak istemiyorum.
Madem inançları ile ilgili konu açılınca ortalık karışıyor. Açmasın bu insanlar. Diyanet var orda. Her ay binlerce lira vergilerimizi alıp, yüksek ödenekleri ile ayakta. Arayın öğrenin. Burda müslümanlık şovu yapmayın.
Her hafta allah yoktur, tanrı yoktur konusu açmam seni rahatsız edecekse sen de dini konularını formun dışında görüş.
Aynen aynen belli bir tarikata bağlıyım hatta Işid e hazırlıyorlar canlı bomba olacam 😂 😂 abi süpersin ya elindeki maldan istiyorum 😅
Elimdeki sensin şimdilik.