almayı düşünüyorum ama bi kaç soru sorayım
anladıgım kararıyla prg normal pc den baglanır gibi baglanıyor ek bi işlem yapmıyor token le vs pinlemiyor
örnek 1 saate 10 pin atacak şekilde ayarladıgımda 240 pin yapar bu sekilde yapıldıgında shodow ban olur bunu nasıl aşıyor program
şimdi hangi sistemle pinlersek pinleyelim zaten sorun cıkarıyor bu sorunu nasıl şacagiz
hesaplari nasıl açacagız
reimleri nereden nasıl indirip özgunleştirecegiz
prg 1 pc içinmi istedigimiz kadar pc de kulanabiliyormuyuz
prg portablemi aynı pc de istedigimiz kadar açabiliyormuyuz
şimdiden tşk
Merhaba evet PC den girip pin atar gibi pin atıyor bu yüzden ellenti sap api vs gerekmiyor. 240 pin yerine 100 pin atın 50 pin atın bunu tammen size bıraktım istediğimiz süre ve pin sayısını istediğiniz gibi belirleyiniz . Bu size şöyle.bir olanak tanıyor iyi analiz yapabilirsiniz hiç bir zaman patlamayan bir sistem bugün 500 pin de ban yiyorsa yarın 200 pin atarsanız ne de olsa sizin elinizde bu . hesap açmayı eğitimde anlatıyorum bunla İLGİLİ video gelecek . Eğitimde konusu var bununda 1 PC den istediğin kadar çalıştırabilirsin toplamda ayrı ayrı 5 PC de kullanabilirsiniz ev iş vds diye 3 yapacaktım ama 2 hesap da öylesine veriyorum tek PC yapmadım sizlere güveniyorum
takip,
@Amojunn; sınırsız lisans mı satıyorsunuz, 1 vds lisansı mı
5 PC sınırsız lisans yani 1 PC de istediğiniz kadar çok açılabilir program ayrıca 5 PC de ayrı kullanılabilir 1 evdeki PC 1 iş yerindeki PC 1 VDS aldığımızı VARSAYIYORUM geri kalan 2 tane de fazladan . 1 kişi için oldukça yeterli bu rakam