EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kişinin yanlış yapıyor olması o hareketin doğru olduğunu göstermez.

Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ve özel sektör her an risk olan bir yer.
Bugün çok şükür durumum iyi ama bunun tek sebebi çok çalışıyor olmamdan kaynaklı.
Sabah 8.30 akşam 24 ( bazen gece 4 ) çalışıyorum ben.
Özel bir şirkette çalışıyorum ve aynı zamanda evde çalışıyorum.. Gözlerim kan çanağı ama benim işim bu!

Üniversiteye yeni başladığımda aylık cebime sadece 50 lira kalıyordu.
Sigara yerine çay sarıp içtiğim günler oldu evde sadece un ve yağ vardı..Ekmek yapıp yedim ertesi gün için r10'dan makale işi aldım ve uyumadan yazdım.. Akşam yemeği param çıktı.
Bu şekilde bu günlere geldim ben, durumum süper mi? Hayır.. İyi mi? Çalıştığım kadar.

Parayı böyle kazanamazsın kardeşim, bir şey katmaz sana bu yol.
Yaşın küçük.. Eğitime odaklan bir şeyler öğren. Bir konuda bilgin olduğu zaman ve bir işi iyi yaptığın zaman para kazanabilirsin.
Senin yaşlarında seninle aynı hataya düştüm bende.. Günü kurtarmalık çalıştım. Keşke 5 kuruş az kazansaydım da şuan web yazılım bilseydim.
1 İşi az alsaydım da o vakti öğrenime harcasaydım.
Artık vaktim olmuyor.
estafirullah abi dediğinde haklısın çevremden çok tepki görüyorum para kazanma çabasındayken hasta olucaksın bırak ailen düşünsün sen değil diye ama nedensizce kafamı buna yormaktan başka bir şey bulamıyorum oyun oynuyorum mesela laptop pek iyi değil lol oynuyorum oynama amacım eğlenmek değil hesap kasıp satmak olmuş keyif vermiyor oyun yada film ve dizi seyretmek istiyorum seyrederken mesela netflixten izliyorsam acaba youtubeye yükleyip izlenme ilemi para kazansam diye nedensizce fikir geliyor sanırım bu küçük yaşta dert edilince heleki 19-20 yaş aralığında insanın beynini bilinçaltını etkiliyor

kendimi e ticaret alanında geliştiriyorum umarım meslek olarak yapabilirim yazılımada girmeyi düşündüm fakat beceremem diye çekindim hayırlısı be abi