ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun için piyasa da sayısız eklenti var. Bunu sıfırdan yazdırmak pek mantıklı değil. Asıl önemli olan neden siz sıfırdan bir eklenti istiyorsunuz
Uyumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeniden yazdırmak yerine https://www.r10.net/account-amp-lisa...om-acildi.html koumdaki Swfit Performance Pro eklentisini detaylı araştırıp beğenirseniz uygun fiyata sitemizden temin edebilirsiniz.
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorununuz nedir? Tam olarak?
Siteniz yavaş mi açılıyor?
Gizlen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress icin guzel eklentiler mevcut
Litespeed Cache deneyin hosting destekliyorsa
Eger yok ise Fast velocity minify

Bu ikisi ile google pagerank ve gmetrix sonuclariniz iyilesir
Arkadaşlar ben onceden bu ısı yapıyordum lakın forumdan atıldım daha doğrusu boş yere multım olmadığı halde kendımı ıfademı edemedım dıyım nedırım 2 yıl kadar forumdan uzaklasınca google pagespeed değıştırdı kendını suan vds de pınterestrt sıteler yaptırıdm hepsınde 90 cıvarı masa ustu alıyorum lakın 100 olmuyor mobıl vasat bır eklentı yazdırsam ucretı nedkar olur dıye merak ettım açıkcası lıtespeed ayarlarını yapamıyorum benı delı edıyor baska eklentıyle mobıl masa ustu ve mobıl 95 ustu alıyorum lakın sıtelerde bozuluyor eklentı çözum olmazmı bu ıslemlerr ıcın kendım yazmayı denıcem sıfır php bılgım ıle lakın oncesınde boyle bır konuyla fıyat fıkrıde edınmek ıstedım