herhalde buradan hizmet almayıpta bu konuya yazan yoktur diye düşünüyorum. ben deneme kredisi almadan hizmeti başlattım. forumdan trade de kullanmadım size, sizdende istemedim ama müşterinizim. zaten sizi suçlayan yok ne koşulla aldığımızı bilerek alıyor ve kullanıyoruz. ama sonuca göre yorum yapma hakkımız var. bu konunuz altında hep olumlu yorumlar olacak diye bir kaide de yok. ben hizmetinizden, teknik desteğinizden o kadar memnunum ki bunu burada belirtiyorum. ama pinterest act üstünden açtığım 90'a yakın hesabımda shadow a düştü yani bunu da saklayacak değilim. amacımız herkes ne yaşadıysa yazsın ki eldeki verilerden bir sonuç çıkaralım. beraber geliştirelim.
"herhalde buradan hizmet almayıpta bu konuya yazan yoktur diye düşünüyorum"
Aslında evet var
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, biz size yorum yapma hakkınızın olmadığını iddia etmedik, kimse olumsuz yorum yazmasında demedik

Sadece gerekirse başka bir başlık altında bu sistem ile ilgili yorum yapılabilir, bu konu üzerinden yapılmamasını rica ettik. Biz verileri yazılmadan da görebiliyoruz, yazmayan yüzlerce kişininkini gördüğümüz gibi.
Dediğimiz gibi sorumluluğumuz olmamasına rağmen elimizden geleni yapacağımıza, denemelerimizi sürdüreceğimize ve bir sonuca ulaşırsak paylaşacağımıza emin olabilirsiniz. Teşekkürler.